Új építésű lakás Szombathely - Novadom Group Kft

Ingatlan fejlesztés, ingatlan értékesítés

Keressen bennünk legújabb ingatlan ajánlatainkért!

Új építésű társasházi lakások leköthetők!

Aktuális projektek Szombathely - 2018

Atriumház Szombathely Minerva, és Mira Garden Lakópark Szombathely Jászai Mari utca

Átrium-Ház Minerva Szombathely

Új építésű lakás, lakópark - Átrium-Ház Minerva Szombathely
49 lakásos társasház Szombathelyen a Minerva lakóparkban. Ingatlanok 33 m2-es garzontól egészen a 66 m2-es lakásig. Zöldövezeti csendes, családias lakópark. A ház környékén közvetlen közelben bevásárlási lehetőségek, sportlétesítmények is találhatók.

Mira Garden lakópark Szombathely - SAVARIA CSILLAGA

Új építésű lakás, lakópark - Mira Garden lakópark Szombathely

(a video 49 MB méretű)
Mira Garden Lakópark Szombathely déli városrészén, a belvárosától 5 perc autóval, és 10 perc gyalog! Két épülettömbből álló lakópark „A” épületében 28, míg a „B” épületben 29 lakás kap helyet. A lakópark építése 2018. augusztusában kezdődik, átadás 2019. novemberében!

Megteremtjük otthonát!

Új építésű lakás Szombathely - Novadom Group KftSzeretettel köszöntjük kedves látogatóinkat a Novadom Group Kft. weboldalán! Engedjék meg, hogy pár sor erejéig bemutassuk cégünket.

A Novadom Group Kft. egy megfontolt üzletpolitikát folytató ingatlanfejlesztő cégként saját tulajdonú házak, társasházak, társasházi lakások megépíttetésére, megépítésére,értékesítésére alakult, tehát a fő tevékenységi kör ,hogy zöld és barna mezős beruházások során minőségi lakóingatlanokat forgalmazzunk.A keresleti viszonyok pontos ismerete tükrében , Cégünknél elemzések készülnek a minél pontosabb kínálat kialakítása érdekében elemezzük az ingatlan keresleti igényeketezalatt értve a kialakítási módokat , a területi egység méreteit ,az elvárt minőségi szintet.Komoly lendülettel, kreatív ötletekkel,nagyszabású tervekkel léptünk be az országos ingatlanpiacra.A vállalkozás célja, hogy kizárólag stabil háttérrel és a legjobb referenciákkal rendelkező vállalkozásokkal dolgozzunk együtt, valamint, hogy az ügyfeleink számára olyan minőségi ingatlanokat kínáljunk, melyekkel megalapozhatjuk hosszabb távú működésünket.

Szakértelmünkre biztosan alapozhat: az általunk megalkotott épületek, projektek kialakítása, megvalósíthatóságuknak tervezése - a jogszabályi keretek adta lehetőségeken belül - a legmagasabb színvonalon történnek. A Novadom Group Kft. üzletpolitikája szerint a hosszú távú piaci jelenlét egyik meghatározó pillére a legjobb minőségű termékek előállítása, mindenki számára elérhető áron.

Bízom abban, hogy hamarosan Önt is leendő, elégedett ügyfeleink között üdvözölhetem!

Maradok tisztelettel:
Komlósi Ferenc ügyvezető
Telefon: 06 70 770 0762
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NOVADOM Group Korlátolt Felelősségű Társaság

NOVADOM Group Korlátolt Felelősségű TársaságAdószám: 25148723218

9700 Szombathely, Welther Károly utca 18.

Telefonszám: +36 70 770 0762

E-mail: info@novadom.hu

Adatkezelési szabályzat

Ingatlan fejlesztés projektek:

Mira ház - társasház Szombathelyen

Átriumház ház - társasház Szombathelyen

Color ház - társasház Szombathelyen

Savaria ház - társasház Győrben

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper