Új építésű lakás Szombathely - Novadom Group Kft

Ingatlan fejlesztés, ingatlan értékesítés

Keressen bennünk legújabb ingatlan ajánlatainkért!

Új projekt 2024-re: Hajdú lakópark Szombathely

Szombathely belvárosától 5 perc autós, és 10 perces sétára déli városrészen a Hajdú utca végén a Mira Garden 1-4 projektek közvetlen szomszédságában itt a folytatás, a Hajdú Lakópark 11 és 18 lakásos családias hangulatú társasházai.

MIRA-4 társasház Szombathely
MIRA-4 társasház Szombathely

Arrabona lakópark - Győr

Arrabona Garden Lakópark minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít Győr Városában élni vágyó minden generáció számára.

Arrabona Garden Lakópark Győrben, Révfalu és Kisbácsa városrész határán, egy újonnan kialakított lakóparkban kerül felépítésre.

A négy épülettömbből álló lakópark „A”-„B”-„C”-„D” épületében 20-20 lakás és 4-4 üzlet épül. A lakópark építése 2024 nyarán kezdődik, az „A” épület lakásai már 2025 III.negyedévében költözhetőek.

Megteremtjük otthonát!

Új építésű lakás Szombathely - Novadom Group KftSzeretettel köszöntjük kedves látogatóinkat a Novadom Group Kft. weboldalán! Engedjék meg, hogy pár sor erejéig bemutassuk cégünket.

A Novadom Group Kft. egy megfontolt üzletpolitikát folytató ingatlanfejlesztő cégként saját tulajdonú házak, társasházak, társasházi lakások megépíttetésére, megépítésére,értékesítésére alakult, tehát a fő tevékenységi kör ,hogy zöld és barna mezős beruházások során minőségi lakóingatlanokat forgalmazzunk.A keresleti viszonyok pontos ismerete tükrében , Cégünknél elemzések készülnek a minél pontosabb kínálat kialakítása érdekében elemezzük az ingatlan keresleti igényeketezalatt értve a kialakítási módokat , a területi egység méreteit ,az elvárt minőségi szintet.Komoly lendülettel, kreatív ötletekkel,nagyszabású tervekkel léptünk be az országos ingatlanpiacra.A vállalkozás célja, hogy kizárólag stabil háttérrel és a legjobb referenciákkal rendelkező vállalkozásokkal dolgozzunk együtt, valamint, hogy az ügyfeleink számára olyan minőségi ingatlanokat kínáljunk, melyekkel megalapozhatjuk hosszabb távú működésünket.

Szakértelmünkre biztosan alapozhat: az általunk megalkotott épületek, projektek kialakítása, megvalósíthatóságuknak tervezése - a jogszabályi keretek adta lehetőségeken belül - a legmagasabb színvonalon történnek. A Novadom Group Kft. üzletpolitikája szerint a hosszú távú piaci jelenlét egyik meghatározó pillére a legjobb minőségű termékek előállítása, mindenki számára elérhető áron.

Bízom abban, hogy hamarosan Önt is leendő, elégedett ügyfeleink között üdvözölhetem!

Maradok tisztelettel:
Komlósi Ferenc ügyvezető
Telefon: 06 70 770 0762
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NOVADOM Group Korlátolt Felelősségű Társaság

NOVADOM Group Korlátolt Felelősségű TársaságAdószám: 25148723218

9700 Szombathely, Welther Károly utca 18.

Telefonszám: +36 70 770 0762

E-mail: info@novadom.hu

Adatkezelési szabályzat

Ingatlan fejlesztés projektek:

Mira ház - társasház Szombathelyen

Átriumház ház - társasház Szombathelyen

Color ház - társasház Szombathelyen

Savaria ház - társasház Győrben

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper